Onnea uudelle kirjalle

Torstai 12.11.2009 klo 12:09 - Tauno Wacklin


----- Original Message -----
From: Tauno Wacklin
To: Jaakko Kolmonen
Sent: Wednesday, November 11, 2009 10:58 PM
 
Ja onnittelut hienosta teoksesta. Sisältökin on niin mielenkiintoinen että lueskelin sitä pitkään ja hartaasti. On tosi hyvä idea että ihan oikeat ihmiset kertoo ja "kiinnittää" ruuat aikansa taustaan, silloin syntyy reseptien myötä hyvä käsitys sen aikaisista terveellisistä ruuista. Resepteistä monet on niin mielenkiintoisia ja uusia minulle, että aion kokeilla niistä muutamia itselleni arkiruokina.
Ja kyllä Gummeruksellekin kuuluu kiitos hyvästä painotyöstä. Minusta tuntuu että tässä kirjassa on kaikista parhaimmat valokuvasi, sekä asia- että tunnelmakuvat. Minun suosikkejani ovat sivujen 3 ja 14 kuvat; leipäressu näyttäisi aika tylsältä, vaikka hyvältä maistuukin, ilman harakankelloasetelmaa. 
Luullen että kyllä minä vielä tulevaisuudessakin saan nauttia uusista kirjoistasi, et sinä enää osaa olla niitä kehittelemättä.
Kiitos ja myyntimenestystä!
Tauno


Kommentit

20.11.2009 13:26  Vote Kumpula

Kiitos Jaakko uudesta kirjastasi!
On upeaa, että jatkat valitsemallasi tiellä ruuan ja sen myötä terveyden parissa. Johan sen sanoi antiikin viisas: Ruoka olkoon lääkkeenne ja lääke olkoon ruokanne!
Kollegana muistelen yhteisiä aikoja ravintolakoulussa ja samaan suuntaan toimiamme suunnanneena olen saanut esimerkistäsi voimaa ja uskoa!
Valitettavasti suomalainenkaan ruoka ei enää ole sitä mitä se oli isoäitien aikoina. Ilmastomme muuttuu saasteineen ja tehokasvatus ei aina anna parasta tulosta ravinnollisesti!
KV-vertailussa toki olemme keulassa.
Kiitos ja Hyvää jatkoa - uutta kirjaasi odotellen
Vote


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Lähettääksesi kommentin sinun tulee kirjoittaa alla oleva merkkijono kenttään